Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Nyheder

Enny dimension: Gloss Meter fortolker genstandens skinnende skønhed
Slip tid: 2023-08-25 15:01:50  Hits: 14

gloss meter, også kendt som fotometer,light meter, målermåler,light måleringsmåler, let fotometer

 photometer.jpg

En glansmåler er et instrument, der bruges til at måle glansen på overfladen af ​​et objekt. Det dømmer glatheden på overfladen af ​​objektet ved hjælp af reflekteret lys, for at opnå værdien af ​​glans.

in vores daglige liv, vi støder ofte på forskellige genstande med forskellige glanshed . For eksempel vil et poleret marmorgulvnormalt være meget glat og afspejle lyse og klare spejle; Mens en ubehandlet træoverflade kan forekomme relativt ru og ikke reflektere så meget lys. Disse forskellige grader af glathed kan alle kvantificeres ved hjælp af en glansmåler.

Så hvordan fungerer en glansmåler? Det er hovedsageligt afhængig af refleksion og spredning af hændelseslys på overfladen af ​​testobjektet. Når hændelsesvinklen er 0°, det vil sige,når lyset bestråles vinkelret på overfladen af ​​objektet, hvis overfladen af ​​objektet er meget flad vil blive fuldstændig reflekteret. Værdien målt på dette tidspunkt er tæt på 100%. Men hvis objektets overflade er ru, eller der er spredte faktorer, vil en del af hændelseslyset blive absorberet, spredt eller transmitteret gennem objektet og kan ikke afspejles fuldstændigt, så den målte værdi vil være relativt lav.

gloss meter.png

glansmålere måler hovedsageligt glatheden på overfladen af ​​genstande på to måder: direkte måling og indirekte måling. Direkte måling er at placere instrumentets sensor direkte på overfladen af ​​objektet til test, hvilket kan give merenøjagtige resultater. Den indirekte måling er at bedømme glansen ved at bestråle lyset til objektets overflade og derefter modtage det reflekterede lys af instrumentet. Denne metode er relativt enkel og let at betjene, men resultaterne kan være lidt partiske.

in tilføjelse til at blive brugt i det industrielle felt til at overvåge produktkvalitet og produktionsprocesser, glansmålere er også Meget brugt i belægninger, maling, plast og andre industrier. I malingsindustrien er producenterne for eksempelnødt til at sikre, at produktet har en vis glathed og udseende kvalitet og bruger en glansmåler til at kontrollere, om belægningsoverfladen opfylder standardkravene.

in kort er glansmåleren et vigtigt instrument, der kan hjælpe os med at evaluere glatheden på overfladen af ​​objektet. Det spiller en vigtig rolle i industriel produktion og kvalitetskontrol og er vidt brugt på forskellige områder. Med den kontinuerlige udvikling af videnskab og teknologi forbedres og perfektioneres glansmåler Nreminder: På grund af den kontinuerlige opgradering af glansmåleren er billedet af glansmåleren kun til reference, og du kan konsultere via e -mail for detaljer! Flere højequalitetsprodukter byder din konsultation velkommen!

Gloss meter calibration plate.JPG 

-dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.testing Instrument Division er hovedsageligt engageret i forskellige laboratorieforsyninger og engagement og engageret Testinstrumenter og udstyr: arbejdsbænk, miljøeksperimentinstrument, elementdetektion kombineret instrument, gulvspecial resterende sag tester, tester i låsestørrelse, ligeline højre vinkeldetektor, mikrocomputer push

pull kraftmåler, statisk bøjningsstyrke tester, høj

precision videoprojektor , Caster Tester, Falling Ball Tester, Falling Sand Meter, 90degree Peel Strength Tester, Scratch Resistance Tester, Slibing Tester, Gloss Meter, Whiteness Meter, Energy Meter, Specifik Gravity Met Analytisk balance, calipers, feeler gauge og andre instrumenter og udstyr er tilgængelige. Velkommennye og gamle kunder fra hele landet for at ringe og sende til konsultation: 

-----website: https:

www.instrumentvip .com

 Runzhi company products (3).jpg

tel: 8613712847488///contact Person: Mr. Zheng

+

contact Person:n

gloss meter .jpg

Tidligere: Sådan vælger du et forstørrels...

Næste: Power Safety Guard: Den vigtige r...